Σχολικοί αγώνες 8ου ΓΕΛ Τρικάλων

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, διεξήχθη ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της ομάδας του σχολείου μας (8ο ΓΕΛ Τρικάλων) και της ομάδας του ΓΕΛ Βαλτινού, στο πλαίσιο του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2023-2024.Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο των Καρυών, στις 09:00 το πρωί. Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 2-0 υπέρ του ΓΕΛ Βαλτινού.

Η αγωνιστική απόδοση της ομάδας μας ήτανκαλή, αλλά δεν ήταν αρκετή για να νικήσουμε την αντίπαλη ομάδα, του ΓΕΛ Βαλτινού. Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα και έπαιξε περισσότερο αμυντικά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθούμε αρκετά νωρίς το πρώτο γκολ. Στην συνέχεια από μια εκτέλεση φάουλ, της αντίπαλης ομάδας, έξω από την μεγάλη περιοχή μας, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, η απόδοση και η ψυχολογία της ομάδας μας (8ο ΓΕΛ), ανέβηκε αρκετά, όμως δεν μπόρεσαν οι παίκτες μας να ανατρέψουν το εις βάρος μας σκορ.

Η συμπεριφορά, των παικτών, τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και έξω από αυτόν ήταν πολύ καλή, δείχνοντας ήθος και το «ευ αγωνίζεσθαι». Επίσης οι φίλαθλοι της ομάδας μας, είχαν πολύ κόσμια και αξιοπρεπή συμπεριφορά και αξίζουν τα συγχαρητήρια τόσο του συλλόγου διδασκόντων, όσο και της διευθύντριάς μας κ. Αποστόλου.

Την αρχική εντεκάδα πλαισίωσαν οι: Ζαγκλαβάρας Δ.Ο. (τερματοφύλακας), Καλλιάρας Β., Μπάλλας Α., Παναγιώτου Ν., Ρούστας Γ.(Αρχηγός), Φουτσιτζής Α., Χάμος Α., Κρομμύδας Α., Ρούβαλης Θ.,Κείος Η., Ταμπουράς Α. Οι αλλαγές που έγιναν: Καλλιάρας Ε., στο πρώτο ημίχρονο, που μπήκε στην θέση του Μπάλλα Α. και οΚείος Θ., στο δεύτερο ημίχρονο, που μπήκε στην θέση του Παναγιώτου Ν.. Την υπόλοιπη ομάδα την συμπλήρωναν οι: Βούκιας Ε., Ροδόπουλος Ρ., Μπαρμπαρούσης Γ., Πάτσιας Ν. Ο προπονητής της ομάδας μας,είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής, κ.ΣωτήριοςΓουσόπουλος.

Συγχαίρουμε τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας μας, για την παρουσία τους και την αξιόλογη προσπάθεια τους, στο σχολικό πρωτάθλημα. Επίσης συγχαίρουμετην αντίπαλη ομάδα του ΓΕΛ Βαλτινού, για την νίκη τους και το «ευ αγωνίζεσθαι» και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα 2023-2024.

Ο σύλλογος διδασκόντων του 8ου ΓΕΛ                   Η διευθύντρια του σχολείου

Αποστόλου Μαριάννα

Σχετικές δημοσιεύσεις